Teksten

Karin Snoep heeft ruime ervaring met het schrijven van:
–      Boeken
–      (Tijdschrift)artikelen

–      Interviews
–      (Boek)recensies
–      Folders
–      Nieuwsbrieven
–      Persberichten
–      Programmakranten

De boeken van Karin Snoep zijn te koop via de boekhandel, maar kunnen ook worden besteld via info@karinsnoep.nl:

Vrouwen van vijftig
Vrouw-zijn en vijftig. Hoe is dat? Een verhaal van beginnende kwalen, niet meer echt meedoen, kortom het begin van het einde? Het tegendeel blijkt waar. In dit bijzonder, inspirerende en herkenbare boek vertellen vrouwen van vijftig openhartig over hun leven: over liefde en geluk, tegenslag en verdriet, passies en dromen. Het zijn vijftien vrouwen met heel verschillende achtergronden, leef- en gezinssituaties en beroepen: van rechter tot illustratrice en acrobate, van conductrice tot geitenboerin. Maar allemaal laten ze zien hoe zelfbewust, bevrijd en rijk het leven kan zijn na je vijftigste. En dus láng niet voorbij!
Uitgeverij Fontaine & Noë, 2010, ISBN 978-94-6054-025-7

Pelgrimeren, Onderweg naar Santiago de Compostela – een inspiratieboek
Het maken van een pelgrimstocht heeft een grote aantrekkingskracht op de mens van nu. Het idee van een time-out, er een tijd tussenuit gaan voor bezinning en nieuwe plannen, spreekt velen aan.
Voor dit boek hebben Karin Snoep en Nelleke Bos pelgrims geïnterviewd die vanuit diverse motieven op pad gingen, onder wie Leoni Jansen, Dick Berlijn, Hape Kerkeling en Herman Vuijsje. Mensen met een bijzonder en persoonlijk verhaal. De interviews worden afgewisseld met historische en andere wetenswaardigheden, liedteksten, citaten, gedichten en prachtige foto’s. Met een inleiding van filosoof Frank Meester.
Herman Vuijsje over Pelgrimeren: ‘Dit boek krijgt een ereplaats op mijn Santiagoplankje. Een inspiratieboek is niks te veel gezegd. Mooi en uitnodigend vormgegeven.’
Forte Uitgevers, 2010, ISBN 978-90-5877-865-9

Logboek voor pelgrims
De teksten, gedichten en foto’s in dit Logboek zijn bedoeld als inspiratiebron of bemoediging onderweg. Ook is er veel ruimte om aantekeningen te maken en overpeinzingen of praktische zaken te noteren en vast te houden.
Forte Uitgevers, 2010, ISBN 98-90-5877-877-2

Het kleine Italië kookboek
Italianen houden van lekker eten en geef ze eens ongelijk. De Italiaanse keuken is het hele jaar door heerlijk, vers, smakelijk en goed gekruid. Geen wonder dat deze keuken in ons land zo ongekend populair is. In dit boekje vind je de overheerlijke Italiaanse klassiekers en nog veel meer. Om een overvloedig feestmaal te bereiden, een zomers etentje in de buitenlucht of een doordeweekse maaltijd.
Verschenen in de serie: De Kleine Keukenbibliotheek.
Fontaine & Noë, 2011, ISBN 978-94-6054-117-9