Organisatie

Onder de vlag ‘Snoep Productie & Organisatie’ organiseer en ondersteun ik concerten, culturele en maatschappelijke activiteiten, festivals en exposities.

Met Fredie Kuiper heb ik Stichting De Brugmakers opgericht. Ik ben secretaris en penningmeester van de stichting. We organiseerden meerdere concertreeksen en speciale evenementen, waaronder het Lennaert Nijgh Festival.

Sinds 2011 ben ik secretaris van Stichting In den Vreemde. Stichting In den Vreemde biedt steun aan buitenlandse kunstenaars, intellectuelen, journalisten, wetenschappers en actievoerders die vanwege hun (politieke) overtuiging, ras, godsdienst of seksuele geaardheid worden belemmerd in het uiten van hun kunst, ideeën of meningen.

Met Peter Leenman (Catering & Techniek) ben ik oprichter van Vier het Samen. We helpen u om – op een manier die bij u past – stil te staan bij speciale momenten in het leven. Een verjaardag, jubileum, trouwerij, receptie, vergadering, presentatie, voorstelling, heidag of afscheid? We staan bij met catering, organisatie, techniek, planning, het vinden van een geschikte locatie, (muzikale) aankleding of wat verder nodig is.